Szerkesztőt keresek!
Néhány rovat
Nem tudom milyen lesz ez a stb. klub, nyilván azon az emberen múlik, aki elvállalja ennek a rovatnak a szerkesztését. Mint minden szerkesztőnek, a feladata főként az, hogy szervezze a rovat köré épülő közösséget, és gyűjtsek az adott témában a tapasztalatokat. Lásd még a “brainstorming oldal”http://www.brainstorming.activex.comt is!
Az alrovatokat, amelyeket optimális esetben szintén önálló szerkesztők szerkesztőknek szintén bármikor rugalmasan meg tudja változtatni.
Természetesen minden szerkesztőnek a munkanapó vezetése kötelező, annál is inkább, mert ez az alapja a közösségi pontok (KP) elszámolásának is. Helyi tudósítókat is keresünk – a legjobb pécsi újságot nyilván egy volt pécsi tudja a legjobban szerkeszteni, szervezni, és csak mintaként történő demóra lesz itt energiám, vagyis hogy megmutassam, ilyen is lesz majd. PÉlda:
Japántapasz Pécs
További rovatok – szerkesztőt keresek
Nem csak területenként, hanem minden speciális érdeklődési körre is lehet szervezni csoportokat. Pl. a húgomnak, aki szeret olvasni, könyvismertető blogot = könyvolvasók online webkettes közösségét lenne érdemes szerveznie, az anyám kertészeti rovatot (ha valaki 82 évesen is rá tud kapni, akkor sokak számára lehet minta!), persze segítséggel (Ciró), végül is ez olyan mint a blog, csak zárt körben, ajánlásokkal szerez olvasókat és szerzőtársakat, igy minden rovat egyben élő közösséggé válhat egy jó szerkesztő kezében.
Ha bármi kérdés felmerül benned, bátran fordulj ahhoz a személyhez, aki meghívott erre az oldalra! Mindez csak demo szöveg volt, semmi értelme! Kizárólag a collectivex publikációs rendszer bemutatására szolgált, különösen szabadúszók, nethasználók, sportszeretők, stb. részére…
A mesés kelet (képek és zene)
Vissza a Japántapasz Magazin főoldaláraNetSzemleCsodalámpaTapasztalatokTVRádióStartnapokLev.lista

THIS GROUP CONSISTS OF

MOST ACTIVE MEMBERS

  • Jóska

FEATURED DISCUSSION

 

Join this Group Now!

Forgot Password?

Stb. 2.0
Powered by Groupsite.com

Visibility Public Membership Anyone Can Join Default Profile Social

Your Status Not Logged-In